Maaltijden aan huis in de regio Sint Anthonis

Woont u in de regio Sint Anthonis en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Tafeltje Dekje in regio Sint Anthonis

Hofmans Catering is leverancier voor warme en koelverse maaltijden van het SMSA in Sint Anthonis. Senioren woonachtig in deze regio kunnen gebruik maken van Tafeltje Dekje.

Sociaal betrokken

Dagelijks bezorgen de vrijwilligers van het SMSA in Sint Anthonis de maaltijden. Daarbij checken ze hoe het gaat met de senioren door een kort praatje met ze te maken. Zo hopen we dat de senioren in Sint Anthonis en omgeving nog lang zelfstandig kunnen blijven wonen. De vrijwilligers bezorgen de maaltijden dagelijks tussen 11.00 en 13.00 uur.

Maaltijdservice ‘Tafeltje Dekje’

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij jou thuis bezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem

Heeft u een bepaalde allergie, eet u liever zoutarm of heeft u diabetes? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt zelf geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk telefonisch uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

De voordelen van onze maaltijdservice in regio Sint Anthonis

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Sociaal betrokken.

Maaltijdservice in Sint Anthonis

Het SMSA heeft een regionaal bezorggebied, waaronder regio Sint Anthonis. De plaatsen waar we binnen de in Sint Anthonis bezorgen zijn:
Sint Anthonis
Westerbeek
Oploo
Ledeacker
Stevensbeek
Landhorst
Wanroij
Mocht u ergens anders wonen, of de maaltijden in een andere plaats willen laten bezorgen, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden. Neem hiervoor even contact met ons op via 024-358 60 76.

Prijzen maaltijden

3 gangen maaltijd: €9,50 per maaltijd. Een 3 gangen maaltijd bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert.

Inschrijven

U kunt zich in deze regio niet direct online inschrijven. U kunt zich telefonisch inschrijven voor onze maaltijdservice. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op
024-358 60 76. Wij zullen u doorverbinden met een coördinator van SMSA.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact