Maaltijden aan huis in Vierlingsbeek

Hofmans Catering is leverancier van warme en koelverse maaltijden van het SWOGB in Vierlingsbeek. Senioren woonachtig in Vierlingsbeek kunnen gebruik maken van Tafeltje Dekje. Ook anderen die tijdelijk of permanent behoefte hebben aan een dagverse maaltijd thuisbezorgd, kunnen zich aanmelden.

Sociaal betrokken

Dagelijks bezorgen de vrijwilligers van het SWOGB in Vierlingsbeek de maaltijden. Ze checken hoe het gaat met de senioren door een kort praatje met ze te maken. Zo hopen we dat de senioren in Vierlingsbeek nog lang zelfstandig kunnen blijven wonen. De vrijwilligers bezorgen de maaltijden dagelijks tussen 11.30 en 13.00 uur. Liever ’s avonds warm eten? Bestel dan een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op.

Maaltijdservice ‘Tafeltje Dekje

Gezond eten is, vooral op latere leeftijd, erg belangrijk. Het is niet voor iedereen mogelijk om elke dag een frisse, heerlijke en gezonde maaltijd klaar te maken. Hiervoor biedt Hofmans Catering in samenwerking met het SWOGB in Vierlingsbeek een oplossing: onze maaltijdservice, Tafeltje Dekje.

Met de maaltijden van Hofmans Catering kunt u direct aan tafel en heeft u dagelijks een voedingsrijke en smakelijke maaltijd.

Onze koks maken al onze maaltijden dagelijks vers klaar in onze professionele keuken. Het menu is gebaseerd op diverse keukens. Op die manier zorgen wij voor voldoende variatie, waardoor u dagelijks een ruime keuze heeft en zelf uw maaltijd samen kan stellen.

De voordelen van onze maaltijdservice in Vierlingsbeek

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Geen conserveringsmiddelen;
– Sociaal betrokken.

Prijzen maaltijdservice Vierlingsbeek

3 gangen maaltijd: €9,05 per maaltijd. Een 3 gangen maaltijd bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert. De maaltijd kan warm of koelvers geleverd worden.

Inschrijven

U kunt zich in deze gemeente niet direct online inschrijven. U kunt zich telefonisch inschrijven voor onze maaltijdservice. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 024-358 60 76.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact