hofmans > MVO Nijmegen

MVO

MVO bij Hofmans Catering

Bij Hofmans catering staat MVO, Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen, hoog in het vaandel. Precies weten waarom? Lees dan verder op deze pagina.

Werken bij Hofmans Catering

Binnen Hofmans Catering zijn wij zoveel mogelijk bezig met Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen. Dit is te zien in verschillende onderdelen in ons bedrijf. Wat wij onder andere doen is mensen helpen die willen werken, maar een achterstand hebben op de arbeidsmarkt. Denk hierbij aan bijvoorbeeld jongeren, langdurige werklozen of mensen met een lichamelijke/geestelijke beperking. Dat doen wij op verschillende manieren, namelijk via:

– Arbeidsmatige dagbesteding;

– Ontwikkeltrajecten;

– Re-integratietrajecten;

– OriĆ«ntatietrajecten;

– Werkervaringsplek;

– Leerwerktrajecten.

Dergelijke trajecten kunnen worden ingezet vanuit de WLZ, de WMO of de Particpatiewet. We werken daartoe samen met onder andere WSP Nijmegen.

Als een van de grotere cateringbedrijven in de regio Nijmegen kunnen wij mensen inzetten in diverse functies. Hierdoor kunnen wij voor iedereen een plekje binnen ons bedrijf vinden. De verschillende functies zijn onder andere:

– Keukenmedewerker. Je helpt mee met het bereiden van de maaltijden en andere bestellingen zoals koude en warme buffetten;

– Bezorging van de maaltijden;

– Schoonmaken van de keuken, het kantoor en de machines.

Binnen ons bedrijf krijg je goede begeleiding, zodat je snel je plekje zal vinden en verder door kunt groeien. Je krijgt intensieve ondersteuning van onze werkbegeleiders en de arbeidscoach. Samen werk je aan je persoonlijke leerdoelen. De leerdoelen kunnen bijvoorbeeld vakvaardigheden of werknemersvaardigheden zijn. Samen kijken we naar de vervolgstappen binnen ons bedrijf.

 

Wat doen wij nog meer?

Naast het sociale aspect doen wij nog meer om maatschappelijk verantwoord te ondernemen. Onze auto’s rijden namelijk op groen gas, onze maaltijdverpakkingen kunnen goed gerecycled worden en wij scheidden onze afval! Wij zijn continu bezig om deze processen te verbeteren en optimaliseren.

 

 

Interesse?

Zoek jij werk bij een leuk bedrijf, houd jij van aanpakken en woon je in de regio van Nijmegen? Wellicht kan jij binnen Hofmans Catering doorgroeien en werken aan jouw leerdoelen! Kijk op onze vacaturepagina voor de openstaande vacatures. Niet gevonden wat je zoekt? Stuur dan een open sollicitatie naar personeelszaken@hofmanscatering.nl. Wij kijken dan of wij op het moment een plek voor jou hebben. Meer informatie nodig? Bel gerust!

Ga terug omhoog