hofmans > Catering > Vierdaagse

Nijmeegse Vierdaagse

Alom bekend evenement in Nijmegen

De grootste, meerdaagse wandelprestatietocht van de wereld, ook wel bekend als the Walk of the World, komt ieder jaar door Nijmegen en omstreken. Hofmans Catering ligt zelfs aan de route van dit mooie wandelevenement! Als cateraar is Hofmans Catering al jaren actief bij diverse bedrijven in de omstreken om lopers van over de hele wereld te voorzien van een heerlijke maaltijd of een feestelijk buffet! Benieuwd naar wat Hofmans Catering voor uw bedrijf kan betekenen? Lees snel verder op deze pagina!

Nijmeegse Vierdaagse

Catering

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is het mogelijk om bij Hofmans Catering buffetten en maaltijden af te nemen. Heeft u gasten die bij u overnachten omdat ze meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse? Of loopt u samen met een groep collega’s en wilt u geen zorgen hebben over maaltijden, lunchpakketten of ontbijtbuffetten? Hofmans Catering heeft de juiste oplossing voor u!

Kijk snel verder!

 

Maaltijden

Neemt u bij Hofmans Catering maaltijden of tafeltje-dekje af? Dan kan het zijn dat de bezorging tijdens de Nijmeegse Vierdaagse anders loopt dan normaal, omdat het niet alle dagen mogelijk is om overal te komen. Wij zullen u tijdig op de hoogte stellen van eventuele wijzingen. Mocht u hier toch vragen over hebben, neem dan even contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden tijdens de Vierdaagse?

naar mogelijkheden

Ga terug omhoog