Nijmeegse Vierdaagse

Alom bekend evenement in Nijmegen

De grootste, meerdaagse wandelprestatietocht van de wereld, ook wel bekend als the Walk of the World, komt ieder jaar door Nijmegen en omstreken. Hofmans Catering ligt zelfs aan de route van dit mooie wandelevenement! Als cateraar is Hofmans Catering al jaren actief bij diverse bedrijven in de omstreken om lopers van over de hele wereld te voorzien van een heerlijke maaltijd of een feestelijk buffet! Benieuwd naar wat Hofmans Catering voor uw bedrijf kan betekenen? Lees dan snel verder op deze pagina!

Catering

Tijdens de Nijmeegse Vierdaagse is het mogelijk om bij Hofmans Catering buffetten en maaltijden af te nemen. Heeft u gasten die bij u overnachten omdat ze meelopen met de Nijmeegse Vierdaagse? Of loopt u samen met een groep collega’s en wilt u geen zorgen hebben over maaltijden, lunchpakketten of ontbijtbuffetten? Hofmans Catering heeft de juiste oplossing voor u! Zo verzorgen wij op diverse plekken in en om Nijmegen de maaltijden voor grote groepen. o.a. diverse politie korpsen, het team van het rode kruis Nederland, vierdaagse campings en loopgroepen uit het hele land. Groepen uiteenlopend van 20 tot 800 personen. Wij kennen de weg in Nijmegen en kunnen snel schakelen.

Neem contact op voor de mogelijkheden.

Maaltijden

Neemt u bij Hofmans Catering maaltijden of tafeltje-dekje af? Dan kan het zijn dat de bezorging tijdens de Nijmeegse Vierdaagse anders loopt dan normaal, omdat het niet alle dagen mogelijk is om overal te komen. U ontvangt hier tijdig een schrijven van. Mocht u hier toch vragen over hebben, neem dan even contact met ons op!

Benieuwd naar de mogelijkheden tijdens de Vierdaagse?
Neem dan contact met ons op via 024-3586076