Maaltijden aan huis in de regio Cuijk

Woont u in de regio Cuijk en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Tafeltje Dekje in regio Cuijk

Hofmans Catering is leverancier voor warme en koelverse maaltijden van het SWOC in de regio Cuijk. Senioren woonachtig in de regio kunnen na indicatie gebruik maken van Tafeltje Dekje.

Sociaal betrokken

Dagelijks bezorgen de vrijwilligers van het SWOC in de regio Cuijk de maaltijden. Ze checken hoe het gaat met een kort praatje. Zo hopen we dat de senioren in de regio nog lang zelfstandig kunnen blijven wonen. De vrijwilligers bezorgen de maaltijden van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur. Als u een maaltijd op zondag wilt bestellen, dan krijgt u deze op zaterdag. Liever ’s avonds warm eten? Bestel dan een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op.

Maaltijdservice ‘Tafeltje Dekje’

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij jou thuis bezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem!

Heeft u een allergie, eet u liever zoutarm of heeft u diabetes? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt zelf geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

De voordelen van onze maaltijdservice in regio Cuijk

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Sociaal betrokken.

Maaltijdservice regio Cuijk

Hofmans heeft een regionaal bezorggebied, waaronder regio Cuijk. Plaatsen waar we o.a. bezorgen zijn:
Cuijk
Sint Agatha
Katwijk
Beers
Haps
Linden
Vianen
Mocht u ergens anders wonen, of de maaltijden in een andere plaats willen laten bezorgen, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden. Neem hiervoor even contact met ons op via 024-358 60 76.

Prijzen maaltijdservice regio Cuijk

3 gangen maaltijd: €9,50 per maaltijd. Een 3 gangen maaltijd bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert. De maaltijd kan warm of koelvers bezorgd worden.

Inschrijven

U kunt zich in deze gemeente niet direct online inschrijven. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 024-358 60 76. Wij zullen u doorverbinden met een coördinator van regio Cuijk.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact