Maaltijden aan huis in de regio Boxmeer

Woont u in de regio Boxmeer en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Tafeltje Dekje in regio Boxmeer

Hofmans Catering is leverancier voor warme en koelverse maaltijden van het SWOGB in Boxmeer. Senioren woonachtig in de regio kunnen na indicatie gebruik maken van Tafeltje Dekje.

Sociaal betrokken

Dagelijks bezorgen de vrijwilligers van het SWOGB in de regio Boxmeer de maaltijden. Ze checken hoe het gaat met een kort praatje. Zo hopen wij dat de senioren in de regio nog lang zelfstandig kunnen blijven wonen. De vrijwilligers bezorgen de maaltijden dagelijks tussen 11.30 en 13.00 uur. Liever ’s avonds warm eten? Bestel dan een koelverse maaltijd, dan kan u de maaltijd op ieder gewenst tijdstip zelf opwarmen.

Maaltijdservice ‘Tafeltje Dekje’

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij u thuisbezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem!

Heeft u een allergie, eet u liever zoutarm of heeft u diabetes? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt zelf geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

De voordelen van onze maaltijdservice in de regio Boxmeer

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Sociaal betrokken.

Maaltijdservice regio Boxmeer

Hofmans Catering heeft een regionaal bezorggebied, waaronder regio Boxmeer. Plaatsen waar we o.a. bezorgen zijn:
Boxmeer
Overloon
Vierlingsbeek
Oeffelt
Beugen
Groeningen
Sambeek
Rijkevoort
Maashees
Vortum-Mullem
Holthees
Mocht u ergens anders wonen, of de maaltijden in een andere plaats willen laten bezorgen, dan is dat geen probleem. Neem hiervoor even contact met ons op via 024 – 358 60 76.

Prijzen maaltijdservice regio Boxmeer

3 gangen maaltijd: €9,05 per maaltijd. Een 3 gangen maaltijd bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert. De maaltijd kan warm of koelvers geleverd worden.

Inschrijven

U kunt zich in deze gemeente niet direct online inschrijven. U kunt zich telefonisch inschrijven voor onze maaltijdservice. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op 024-358 60 76. Wij zullen u doorverbinden met een coördinator van regio Boxmeer.

Nog vragen?

024-358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact