Maaltijden aan huis in de gemeente Mook

Woont u in de gemeente Mook en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Maaltijdservice gemeente Mook

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij u thuis bezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen. In bijzondere omstandigheden kunnen ook alleenstaande jongeren met een beperking of bijvoorbeeld na een operatie, al dan niet tijdelijk, gebruik maken van onze maaltijdservice in de gemeente Mook.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem!

Heeft u een bepaalde allergie, eet u liever zoutarm of heeft u diabetes? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt zelf geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk telefonisch uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

Bezorging

Voor onze maaltijdservice werken wij met vaste chauffeurs. Er komt dus altijd een vertrouwd gezicht bij u aan de deur. Wij bezorgen onze maaltijden veelal met elektrische auto’s, waardoor wij onze maaltijden op een milieu verantwoorde manier bezorgen.

In de gemeente Mook hebben wij een middagroute. In deze route bezorgen wij de maaltijden tussen 11.00 – 13.00 uur. In het weekend hebben wij alleen een middagroute op zaterdag en wordt uw maaltijd bezorgd tussen 11.00 en 13.00 uur. Liever in het weekend ook ’s avonds warm eten of voor zondag een maaltijd bestellen? Kies dan voor een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op. De koelverse maaltijd voor zondag wordt op zaterdag bezorgd.

De voordelen van onze maaltijdservice

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten.

Maaltijdservice gemeente Mook

Hofmans heeft een regionaal bezorggebied, waaronder gemeente Mook. De plaatsen waar we binnen de gemeente Mook bezorgen zijn:
Mook
Middelaar
Plasmolen
Molenhoek
Mocht u ergens anders wonen, of de maaltijden in een andere plaats willen laten bezorgen, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden. Neem hiervoor even contact met ons op via 024-358 60 76.

Prijzen maaltijdservice gemeente Mook

Hoofdmaaltijd: €8,80 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)

2 gangen maaltijd: €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met dessert.
2 gangen maaltijd: €10,30 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met soep als voorgerecht.

3 gangen maaltijd: €10,95 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert.

Inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven voor onze maaltijdservice? U kunt zich gemakkelijk en snel online inschrijven. Ontvangt u liever een brochure zodat u alles thuis nog even rustig kunt nalezen, of heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op 024-358 60 76.

Maaltijdservice

Nog vragen?
(024) 358 60 76
of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact