Maaltijden aan huis in de gemeente Beuningen

Maaltijdservice in de Beuningen

Hofmans Catering levert dagelijks verse maaltijden bij jou thuis, ook wel bekend als tafeltje dekje. Deze maaltijdservice is speciaal
bedoeld voor mensen die niet in staat om zelf een warme maaltijd te koken. Onze maaltijden worden dagelijks vers klaargemaakt in onze professionele keuken.

Dieet wensen? Geen probleem!

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen:

– Lactosevrij
– Glutenvrij
– Varkensvleesvrij
– Vegetarisch
– Vegetarisch, wel vis
– Natriumarm
– Gemalen, gesneden
– Diabetes

Dagelijks aanpasbaar

Wij bieden dagelijks verse maaltijden bij u thuis aan, maar als u niet elke dag een maaltijd wenst, is dat ook geen probleem. U heeft namelijk de flexibiliteit om te kiezen op welke dagen u wel of geen maaltijd wilt ontvangen en u kunt dit wekelijks aanpassen. Als u onverwacht een dagje weg bent, dan kunt u de maaltijd makkelijk telefonisch afmelden bij een van onze collega’s.

Menukeuze maaltijdservice

Bij onze maaltijdservice hebben wij wekelijks een nieuw menu beschikbaar. Onze bezorger brengt een lijst met menu-opties mee en u kunt de keuzes op papier invullen en deze aan de bezorger teruggeven. Als u geen menukeuze maakt, ontvangt u een standaard menu die bestaat uit aardappels, vlees en groente.

Bezorging maaltijdservice Beuningen

Onze maaltijdservice wordt uitgevoerd door vaste chauffeurs, zodat u altijd een bekend gezicht ziet wanneer uw maaltijd wordt bezorgd. Daarnaast denken wij graag aan het milieu. Daarom rijden onze bezorgers voornamelijk met elektrische auto’s.

Voor de gemeente Beuningen hebben wij alleen een middagroute van maandag tot en met zaterdag, waarbij wij tussen 11.00 en 13.00 uur bezorgen. Als u liever ’s avonds warm eet of een maaltijd wilt voor zondag, dan kunt u kiezen voor een koelverse maaltijd die u op elk gewenst moment kunt opwarmen. De maaltijd voor zondag wordt op zaterdag bezorgd.

Prijzen maaltijdservice Beuningen

De prijzen van de maaltijden verschillen per gangen.

1 gang €8,80 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groente en vlees of een samengesteld gerecht. Bijvoorbeeld boerenkoolstamppot.

2 gangen met toetje €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd of samengesteld gerecht met een dessert.
2 gangen met soep €10,30 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd of samengesteld gerecht met een voorgerecht.

3 gangen maaltijd €10,95 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht én dessert.

Inschrijven

Als u geïnteresseerd bent in onze maaltijdservice, dan kunt u direct het inschrijfformulier invullen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen we contact met u opnemen om de aanvraag te bevestigen. Om u aan te melden voor de volgende dag, moeten wij uw gegevens vóór 10.00 uur op de werkdag ervoor hebben ontvangen. Dan ontvangt u ons standaardmenu aardappels, vlees en groente.

Als u liever eerst meer informatie wilt, dan kunt u tussen 09:00 en 13:00 uur contact met ons opnemen met onze voedingsadministratie op 024 – 358 60 76

Maaltijdservice

Nog vragen?
(024) 358 60 76
of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact