hofmans > Maaltijdservice > Gemeente Heumen > Maaltijdservice Overasselt

Maaltijdservice Overasselt

Maaltijden aan huis in Overasselt

Woont u in Overasselt en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Maaltijdservice Overasselt

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij jou thuis bezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen. In bijzondere omstandigheden kunnen ook alleenstaande jongeren met een beperking of bijvoorbeeld na een operatie, al dan niet tijdelijk, gebruik maken van onze maaltijdservice in Overasselt.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem

Heeft u een bepaalde allergie, eet u liever zoutarm of vetarm? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles elke dag zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt zelf geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

Bezorging

Voor onze maaltijdservice werken wij met vaste chauffeurs er komt dus altijd een vertrouwd gezicht bij u aan de deur. Wij bezorgen onze maaltijden groen. Onze auto’s rijden namelijk op aardgas, zo bezorgen wij onze maaltijden op een milieu verantwoorde manier.

De voordelen van onze maaltijdservice in Overasselt

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Geen conserveringsmiddelen.

Prijzen maaltijdservice Overasselt

Hoofdmaaltijd: €7,35 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)
2 gangen maaltijd: €7,85 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht of dessert
3 gangen maaltijd: €8,30 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert

Inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven voor onze maaltijdservice? U kunt zich gemakkelijk en snel online inschrijven. U kunt natuurlijk ook telefonisch uw inschrijving doorgeven. Neem telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 024-358 60 76.

Ga terug omhoog