hofmans > Maaltijdservice > Gemeente Heumen > Maaltijdservice Overasselt

Maaltijdservice Overasselt

Maaltijden aan huis in Overasselt

Woont u in Overasselt en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Maaltijdservice Overasselt

Gezond eten is, vooral op latere leeftijd, erg belangrijk. Het is niet voor iedereen mogelijk om elke dage en frisse, heerlijke en gezonde maaltijd klaar te maken. Hiervoor biedt Hofmans Catering een oplossing: onze maaltijdservice, Tafeltje Dekje.

Met de maaltijden van Hofmans Catering kunt u direct aan tafel en heeft u dagelijks een voedingsrijke en smakelijke maaltijd.

Onze koks maken al onze maaltijden dagelijks vers klaar in onze professionele keuken. Het menu is gebaseerd op diverse keukens. Op die manier zorgen wij voor voldoende variatie, waardoor u dagelijks een ruime keuze heeft en zelf uw maaltijd samen kan stellen.

In Overasselt hebben wij zowel een middag- als een avondroute. De bezorgtijden in Overasselt zijn tussen 11.00 en 13.00 uur of tussen 16.00 en 18.00 uur. In het weekend hebben wij alleen een middagroute en wordt uw maaltijd bezorgd tussen 11.00 en 13.00 uur. Liever in het weekend ook ‘s avonds warm eten? Kies dan voor een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op.

De voordelen van onze maaltijdservice in Overasselt

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Geen conserveringsmiddelen.

Prijzen maaltijdservice Overasselt

Hoofdmaaltijd: €7,45 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)
2 gangen maaltijd: €7,95 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht of dessert
3 gangen maaltijd: €8,40 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert

Inschrijven

U kunt zich direct online inschrijven. We nemen altijd contact met u op om de aanvraag te bevestigen. Ontvangt u liever een brochure zodat u alles thuis nog even kunt nalezen, of heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op 024-358 60 76.

Ga terug omhoog