Elke dag verse maaltijden aan huis in Beuningen

Woont u in Beuningen en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Maaltijdservice Beuningen

Hofmans Catering levert dagelijks verse maaltijden bij jou thuis, ook wel bekend als tafeltje dekje. Deze maaltijdservice is speciaal bedoeld voor mensen die niet in staat om zelf een warme maaltijd te koken. Onze maaltijden worden dagelijks vers klaargemaakt in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen

– Lactosevrij
– Glutenvrij
– Varkensvleesvrij
– Vegetarisch
– Vegetarisch, wel vis
– Natriumarm
– Gemalen, gesneden
– Diabetes

Dagelijks aanpasbaar

Wij bieden dagelijks verse maaltijden bij u thuis aan, maar als u niet elke dag een maaltijd wenst, is dat geen probleem. U heeft namelijk de flexibiliteit om te kiezen op welke dagen u wel of geen maaltijd wilt ontvangen en u kunt dit wekelijks aanpassen. Als u onverwacht een dagje weg bent, dan kunt u de maaltijd makkelijk telefonisch afmelden bij een van onze collega’s.

Menukeuze maaltijdservice

Bij onze maaltijdservice hebben wij wekelijks een nieuw menu beschikbaar. Onze bezorger brengt een lijst met menu-opties mee en u kunt de keuzes op papier invullen en deze aan de bezorger teruggeven. Als u geen menukeuze maakt, ontvangt u iedere keer een verschillende maaltijd bestaande uit aardappels vlees en groente.

Bezorging maaltijdservice Beuningen

Onze maaltijdservice wordt uitgevoerd door vaste chauffeurs, zodat u altijs een bekend gezicht ziet wanneer uw maaltijd wordt bezorgd. Daarnaast streven wij naar een milieuvriendelijkheid en gebruiken daarom voornamelijk elektrische auto’s voor onze bezorging.

Voor de gemeente Beuningen hebben wij alleen een middagroute van maandag tot en met zaterdag, waarbij wij tussen 11.00 en 13.00 uur bezorgen. Als u liever ’s avonds warm eet of een maaltijd wilt voor zondag, dan kunt u kiezen voor een koelverse maaltijd die u op elk gewenst moment kunt opwarmen. De maaltijd voor zondag wordt op zaterdag bezorgd.

Prijzen maaltijdservice Beuningen

De prijzen van de maaltijden verschillen per gangen.

1 gang €8,15 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groente en vlees of een samengesteld gerecht. Bijvoorbeeld boerenkoolstamppot.
2 gangen €9.15 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd of samengesteld gerecht met voorgerecht of dessert.
3 gangen maaltijd €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht én dessert.

Inschrijven

Als u geïnteresseerd bent in onze maaltijdservice, dan kunt u direct het inschrijfformulier invullen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, zullen we contact met u opnemen om de aanvraag te bevestigen. Om u aan te melden voor de volgende dag, moeten wij uw gegevens vóór 10.00 uur op de werkdag ervoor hebben ontvangen. Dan ontvangt u ons standaardmenu aardappels, vlees en groente.

Als u liever eerst meer informatie wilt, dan kunt u tijdens kantooruren contact met ons opnemen op 024 358 60 76.

Nog vragen?

(024) 358 60 76
of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact