Maaltijdservice Heumen

Maaltijden aan huis in Heumen

Hofmans Catering bezorgt dagelijks verse maaltijden bij u thuis, ook wel bekend als tafeltje dekje. Onze maaltijdbezorging is speciaal ontworpen voor mensen die niet in staat zijn om zelf een warme maaltijd te bereiden. Al onze maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem!

Wij kunnen rekening houden met de volgende dieetwensen
– Lactosevrij
– Glutenvrij
– Varkensvleesvrij
– Vegetarisch
– Vegetarisch, wel vis
– Natriumarm
– Gemalen, gesneden
– Diabetes

Dagelijks aanpasbaar

Bijna elke dag leveren wij maaltijden bij u thuis. Als u niet elke dag een maaltijd wilt ontvangen, is dat geen probleem. U kunt zelf kiezen op welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen en dit kan iedere week anders zijn. Als u onverwacht een dagje weg gaat, kunt u de maaltijd eenvoudig telefonisch afmelden bij een onze collega’s.

Wij bezorgen bijna dagelijks maaltijden bij u thuis. Als u echter niet elke dag een maaltijd wilt ontvangen, is dat geen enkel probleem. U heeft namelijk de vrijheid om te kiezen op welke dagen u wel of geen maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen, omdat wij geen verplichte afname hanteren. In het geval dat u onverwachts weg bent, kunt u de maaltijd eenvoudig telefonisch afmelden bij een van onze collega’s.

Menukeuze maaltijdservice

Bij onze maaltijdservice hebben wij iedere week een nieuw menu beschikbaar. De bezorger neemt de menulijst mee en u kunt uw keuzes op papier invullen en deze aan de bezorger teruggeven. Wij houden uw keuzes bij in ons systeem. Als u geen menukeuze maakt, krijgt u elke dag een andere maaltijd bestaande uit aardappels, vlees en groente.

Bij onze maaltijdservice hebben wij wekelijks een nieuw menu beschikbaar. Onze bezorger brengt een lijst met menu-opties mee en u kunt de keuzes op papier invullen en deze aan de bezorger teruggeven. Als u geen menukeuze maakt, ontvangt u iedere keer een verschillende maaltijd bestaande uit aardappels vlees en groente.

Bezorging maaltijdservice Heumen

Wij hebben zowel een middag- als een avondbezorging in gemeente Heumen. De middagbezorging vindt plaats tussen 11.00 en 13.00, terwijl de avondbezorging tussen 16.00 en 18.00 uur plaatsvindt. Als u koelverse maaltijden bestelt, worden deze altijd tijdens de middagbezorging geleverd.

Op zaterdag hebben wij alleen een middagbezorging en wordt uw maaltijd tussen 11.00 en 13.00 bezorgd. Als u in het weekend warm wilt eten, kunt u koelverse maaltijden bestellen en deze op een door u gewenst tijdstip opwarmen. De koelverse maaltijd voor zondag wordt samen met uw zaterdagse maaltijd bezorgd.

Prijzen maaltijdservice Heumen

De prijzen van de maaltijden verschillen per gangen.

1 gang €8,15 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groente en vlees of een samengesteld gerecht. Bijvoorbeeld boerenkoolstamppot

2 gangen €9,15 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd of samengesteld gerecht met voorgerecht of dessert.

3 gangen maaltijd €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht én dessert.

Prijzen maaltijdservice Heumen

Als u wilt beginnen met onze maaltijdservice, kunt u direct het inschrijfformulier invullen. Zodra wij uw aanvraag hebben ontvangen, nemen wij contact met u op om deze te bevestigen. Als u zich wilt inschrijven voor de volgende dag, moeten wij uw gegevens om 10.00 uur de werkdag ervoor hebben. U krijgt dan ons standaardmenu.

Als u liever eerst een brochure ontvangt om alles rustig thuis na te lezen, of als u nog vragen heeft, zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op 024 358 60 76.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl