Maaltijden aan huis in de regio Grave

Woont u in de regio Grave en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Maaltijdservice regio Grave

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij u thuis bezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen. In bijzondere omstandigheden kunnen ook alleenstaande jongeren met een beperking of bijvoorbeeld na een operatie, al dan niet tijdelijk, gebruik maken van onze maaltijdservice in de regio Grave.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem!

Heeft u een bepaalde allergie, eet u liever zoutarm of heeft u diabetes? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt zelf geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

Bezorging

Voor onze maaltijdservice werken wij met vaste chauffeurs. Er komt dus altijd een vertrouwd gezicht bij u aan de deur. Wij bezorgen onze maaltijden veelal met elektrische auto’s, waardoor wij onze maaltijden op een milieu verantwoorde manier bezorgen.

In de regio Grave hebben wij alleen een middagroute en bezorgen wij de maaltijden alleen doordeweeks. De bezorgtijden in regio Grave zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Liever ’s avonds warm eten of voor het weekend ook bestellen? Kies dan voor een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op. De maaltijden van het weekend worden dan op vrijdag bezorgd.

De voordelen van onze maaltijdservice

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Maaltijden worden doordeweeks tussen 11.00 en 13.00 uur bezorgd;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten.

Maaltijdservice regio Grave

Hofmans Catering heeft een regionaal bezorggebied, waaronder regio Grave. De plaatsen waar we binnen de regio Grave bezorgen zijn:
Grave
Velp
Escharen
Gassel
Mocht u ergens anders wonen, of de maaltijden in een andere plaats willen laten bezorgen, dan is dat geen probleem. Neem hiervoor even contact met ons op via 024-358 60 76.

Prijzen maaltijden voor de regio Grave

Hoofdmaaltijd: €8,80 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)

2 gangen maaltijd: €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met dessert.
2 gangen maaltijd: €10,30 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met soep als voorgerecht.

3 gangen maaltijd: €10,95 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert

Inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven voor onze maaltijdservice? U kunt zich gemakkelijk en snel online inschrijven. Ontvangt u liever een brochure zodat u alles thuis nog even rustig kunt nalezen, of heeft u nog vragen? U kunt onze voedingsadministratie bereiken tussen 09.00 – 13.00 uur op 024-358 60 76.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact