Maaltijden aan huis in de regio Mill

Woont u in de regio Mill en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Tafeltje Dekje in regio Mill

Hofmans Catering is leverancier voor warme en koelverse maaltijden van het SWOM in Mill. Senioren woonachtig in de regio kunnen na indicatie gebruik maken van Tafeltje Dekje.

Sociaal betrokken

Dagelijks bezorgen de vrijwilligers van het SWOM in de regio Mill de maaltijden. Ze checken hoe het gaat met een kort praatje. Zo hopen we dat de senioren in de regio nog lang zelfstandig kunnen blijven wonen. De vrijwilligers bezorgen de maaltijden tussen 11.00 en 13.00 uur. Liever ’s avonds warm eten? Bestel dan een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op.

Maaltijdservice ‘Tafeltje Dekje’

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij jou thuis bezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem!

Heeft u een allergie, eet u liever zoutarm of heeft u diabetes? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

De voordelen van onze maaltijdservice in regio Mill

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Sociaal betrokken.

Maaltijdservice regio Mill

Het SWOM heeft een regionaal bezorggebied. De plaatsen waar zij binnen de regio Mill bezorgen zijn:
Sint Hubert
Mill
Langenboom
Wilbertoord
Mocht u ergens anders wonen, of de maaltijden in een andere plaats willen laten bezorgen, dan is dat geen probleem. Neem hiervoor even contact met ons op via 024-358 60 76.

Prijzen maaltijdservice regio Mill

2 gangen maaltijd: €8,80 per maaltijd. Een 2 gangen maaltijd bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht. De maaltijd kan warm of koelvers bezorgd worden.

Inschrijven

U kunt zich in deze regio niet direct online inschrijven. U kunt zich telefonisch inschrijven voor onze maaltijdservice. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op 024-358 60 76. Wij zullen u doorverbinden met een coördinator van regio Mill.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact