Maaltijden aan huis in de gemeente Gennep

Woont u in de gemeente Gennep en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden.

Maaltijdservice gemeente Gennep

Elke dag een verse maaltijd van Hofmans Catering bij u thuis bezorgd. Onze maaltijdservice is bedoeld voor mensen die niet in staat zijn om zelf voor een warme maaltijd te zorgen. In bijzondere omstandigheden kunnen ook alleenstaande jongeren met een beperking of bijvoorbeeld na een operatie, al dan niet tijdelijk, gebruik maken van onze maaltijdservice in de gemeente Gennep.

Alle maaltijden worden elke dag vers bereid in onze professionele keuken.

Dieetwensen? Geen probleem!

Heeft u een bepaalde allergie, eet u liever zoutarm of heeft u diabetes? We regelen het met onze maaltijdservice. Doordat we alles zelf vers bereiden, is alles mogelijk.

Dagelijks aanpasbaar

Dagelijks bezorgen wij uw maaltijden aan huis. Wenst u niet iedere dag een maaltijd? Dat is geen probleem, u kunt zelf geheel naar wens invullen welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen. Dit kan iedere week verschillen. Onverwachts een dagje weg? U kunt gemakkelijk telefonisch uw maaltijd afbestellen bij een van onze medewerkers.

Bezorging

Voor onze maaltijdservice werken wij met vaste chauffeurs. Er komt dus altijd een vertrouwd gezicht bij u aan de deur. Wij bezorgen onze maaltijden veelal met elektrische auto’s, waardoor wij onze maaltijden op een milieu verantwoorde manier bezorgen.

In de gemeente Gennep hebben wij een middag route waarbij wij de maaltijden bezorgen. De bezorgtijden in de gemeente Gennep zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. In het weekend hebben wij alleen een middagroute op zaterdag en wordt uw maaltijd bezorgd tussen 11.00 en 13.00 uur. Liever in het weekend ook ’s avonds warm eten of voor zondag een maaltijd bestellen? Kies dan voor een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op. De koelverse maaltijd voor zondag wordt op zaterdag mee bezorgd.

De voordelen van onze maaltijdservice

– Dagelijks vers gekookt;

– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;


– Dagelijkse bezorging;


– Geen afname verplichting;


– Gespecialiseerd in diëten.

Maaltijdservice gemeente Gennep

Hofmans heeft een regionaal bezorggebied, waaronder gemeente Gennep. De plaatsen waar we binnen de gemeente Gennep bezorgen zijn onder andere:

Gennep

Heijen

Milsbeek

– Ottersum

– Ven-Zelderheide
Mocht u ergens anders wonen, of de maaltijden in een andere plaats willen laten bezorgen, dan kijken wij graag naar de mogelijkheden. Neem hiervoor even contact met ons op via 024-358 60 76.

Prijzen maaltijdservice gemeente Gennep

Hoofdmaaltijd: €8,80 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)


2 gangen maaltijd: €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met dessert.

2 gangen maaltijd: €10,30 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met soep als voorgerecht.


3 gangen maaltijd: €10,95 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert

Inschrijven

Wilt u zich direct inschrijven voor onze maaltijdservice? U kunt zich gemakkelijk en snel online inschrijven. Ontvangt u liever een brochure zodat u alles thuis nog even kunt nalezen, of heeft u nog vragen? U kunt de voedingsadministratie bereiken tussen 09.00 – 13.00 uur op 024-358 60 76.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact