hofmans > Maaltijdservice > Gemeente Wijchen > Maaltijdservice Wijchen

Maaltijdservice Wijchen

Maaltijden aan huis in Wijchen

Woont u in Wijchen en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Maaltijdservice Wijchen

Maaltijdservice Wijchen

Hofmans Catering bezorgt dagelijks verse maaltijden bij u thuis, ook wel bekend als tafeltje dekje. Onze maaltijdbezorging is speciaal ontworpen voor mensen die niet in staat zijn om zelf een warme maaltijd te bereiden. De maaltijdservice van Hofmans Catering is er voor iedereen die vers, lekker en gezond wilt eten zonder zelf te hoeven koken.

Sociaal betrokken

Wij proberen zo veel mogelijk met vaste bezorgers te werken, zodat u een vertrouwd gezicht aan de deur krijgt. Onze bezorgers staan open voor een kort praatje met u. Met onze maaltijdservice stellen wij vele senioren in staat om zo lang mogelijk thuis te wonen.

Koelverse of warme maaltijd

De maaltijden kunnen koelvers of warm worden bezorgd. Kiest u voor koelvers dan krijgt u de maaltijd in de middag en kunt u aan tafel wanneer u wilt. Ontvangt u de maaltijden liever warm? Dan kunt u gelijk aan tafel.

Menulijsten

U ontvangt elke week een menulijst op papier waarop u de keuze aangeeft. De lijst kunt u vervolgens iedere week meegeven aan onze bezorger. De uiterlijke inleverdatum van de menulijst vindt u rechtsonder op het invulformulier. Wij verzoeken u vriendelijk om de lijsten niet te vouwen en alleen de keuzehokjes met pen in te vullen. Wanneer er geen keuze ingevuld wordt of u kiest voor geen menukaart ontvangt u een standaardmenu samengesteld door onze koks.

Geen afnameverplichting

U heeft bij ons geen afnameverplichting. Op de menulijst kunt u aangeven op welke dagen u een maaltijd wilt ontvangen en op welke dagen niet. Loopt uw week toch anders dan gepland? Geen probleem, u kunt een maaltijd op werkdagen tot uiterlijk één dag van te voren voor 10:30 annuleren.

Dieetwensen

Speciale dieetwensen zijn voor ons geen enkel probleem. Hieronder is een lijst met de meest voorkomende dieetwensen waar wij rekening mee kunnen houden. Onze keuken is niet allergenenvrij.

– Lactosevrij

– Glutenvrij

– Varkensvleesvrij

– Vegetarisch

– Vegetarisch, wel vis

– Natriumarm

– Gemalen, gesneden

– Diabetes

Bezorging maaltijdservice Wijchen

Onze bezorgers bezorgen bijna elke dag de maaltijd gratis bij u thuis. Afhankelijk van uw woonplaats kunt u kiezen voor een middag- of avondbezorging. In de gemeente Wijchen is dat in de middag tussen 11:00 en 13:00 uur en in de avond tussen 16:00 en 18:00. Op zaterdag hebben wij alleen een middagbezorging en wordt uw maaltijd tussen 11:00 en 13:00 bezorgd.

Prijzen maaltijdservice Wijchen

Hoofdmaaltijd: €8,15 per maaltijd

Twee gangen: €9,15 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht óf dessert.

Drie gangen: €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd mét voorgerecht en dessert

Betaling

De betalingen vinden plaats via automatische incasso. Eens per maand ontvangt u een digitale factuur van de betreffende maand. Het bedrag wordt ongeveer vier werkdagen na het begin van de nieuwe maand van uw rekening afgeschreven.

Maaltijdboxen en verpakkingen

De maaltijd ontvangt u in een isolerende maaltijdbox. Deze maaltijdbox ontvangt u in bruikleen. Bij vermissing of schade brengen wij €45 per box in rekening.
De basis van onze verpakkingen bestaat uit verpakkingen bestaat uit karton. Hierdoor bevatten zij 85% minder plastic dan reguliere maaltijdverpakkingen. Gelieve de verpakking niet in de isolerende maaltijdbox achter te laten.

Maaltijdservice uitproberen

Wilt u onze maaltijdservice uitproberen? Schrijf u dan kosteloos in en probeer onze maaltijdservice uit. Bij Hofmans Catering betaalt u per maaltijd. Hierdoor zit u niet vast aan een abonnement en kunt u op ieder moment weer opzeggen. Bij vragen kunt u ons tijdens kantoortijden bereiken op 024 358 60 76.

Ook te bereiken via maaltijden@hofmanscatering.nl

Aanmelden

U kunt zich voor onze maaltijdservice aanmelden door het inschrijfformulier hieronder in te vullen. U kunt ook contact met ons opnemen en naderhand kunnen wij een inschrijfformulier opsturen.

Ga terug omhoog