Maaltijden aan huis in Beers

Woont u in Beers en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Maaltijdservice Beers

Hofmans Catering is leverancier van warme en koelverse maaltijden van het SWOC in Beers. Senioren woonachtig in Beers kunnen gebruik maken van Tafeltje Dekje. Ook anderen die tijdelijk of permanent behoefte hebben aan een dagverse maaltijd thuisbezorgd, kunnen zich aanmelden.

Sociaal betrokken

Dagelijks bezorgen de vrijwilligers van het SWOC in Beers de maaltijden. Ze checken hoe het gaat met de senioren door een kort praatje met ze te maken. Zo hopen we dat de senioren in Beers nog lang zelfstandig kunnen blijven wonen. De vrijwilligers bezorgen de maaltijden van maandag tot en met zaterdag tussen 12.00 en 13.00 uur. Als u een maaltijd op zondag wilt bestellen, dan krijgt u deze op zaterdag. Liever ’s avonds warm eten? Bestel dan een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op.

Maaltijdservice ‘Tafeltje Dekje’

Gezond eten is, vooral op latere leeftijd, erg belangrijk. Het is niet voor iedereen mogelijk om elke dag een frisse, heerlijke en gezonde maaltijd klaar te maken. Hiervoor biedt Hofmans Catering in samenwerking met het SWOC in Beers een oplossing: onze maaltijdservice, Tafeltje Dekje.

Met de maaltijden van Hofmans Catering kunt u direct aan tafel en heeft u dagelijks een voedingsrijke en smakelijke maaltijd.

Onze koks maken al onze maaltijden dagelijks vers klaar in onze professionele keuken. Het menu is gebaseerd op diverse keukens. Op die manier zorgen wij voor voldoende variatie, waardoor u dagelijks een ruime keuze heeft en zelf uw maaltijd samen kan stellen.

De voordelen van onze maaltijdservice in Beers

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Geen conserveringsmiddelen;
– Sociaal betrokken.

Prijzen maaltijdservice Beers

3 gangen maaltijd: €8,50 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert. De maaltijd kan warm of koelvers bezorgd worden.

Inschrijven

U kunt zich in deze gemeente niet direct online inschrijven. U kunt zich telefonisch inschrijven voor onze maaltijdservice. Neem hiervoor telefonisch contact met ons op door te bellen naar: 024-358 60 76.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact