Maaltijden aan huis in de Horst

Woont u in de Horst en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Maaltijdservice de Horst

Gezond eten is, vooral op latere leeftijd, erg belangrijk. Het is niet voor iedereen mogelijk om elke dag een frisse, heerlijke en gezonde maaltijd klaar te maken. Hiervoor biedt Hofmans Catering een oplossing: onze maaltijdservice, Tafeltje Dekje.

Met de maaltijden van Hofmans Catering kunt u direct aan tafel en heeft u dagelijks een voedingsrijke en smakelijke maaltijd.

Onze koks maken al onze maaltijden dagelijks vers klaar in onze professionele keuken. Het menu is gebaseerd op diverse keukens. Op die manier zorgen wij voor voldoende variatie, waardoor u dagelijks een ruime keuze heeft en zelf uw maaltijd samen kan stellen.

In de Horst hebben wij alleen een middagroute van maandag tot en met zaterdag. De bezorgtijden zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Liever ’s avonds warm eten of voor zondag een maaltijd bestellen? Kies dan voor een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op. De koelverse maaltijd van zondag wordt op zaterdag mee bezorgd.

De voordelen van onze maaltijdservice in de Horst

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Dagelijkse bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;
– Geen conserveringsmiddelen.

Prijzen maaltijdservice de Horst

Hoofdmaaltijd: €8,15 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)
2 gangen maaltijd: €9,15 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht of dessert
3 gangen maaltijd: €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert

Inschrijven

U kunt zich direct online inschrijven. We nemen altijd contact met u op om de aanvraag te bevestigen. Ontvangt u liever een brochure zodat u alles thuis nog even rustig kunt nalezen, of heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op 024-358 60 76.

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact