Maaltijden aan huis in Grave

Woont u in Grave en bent u op zoek naar een maaltijdservice? Wij komen dagelijks verse maaltijden bezorgen bij u aan huis! Kijk snel verder voor de mogelijkheden

Maaltijdservice Grave

Gezond eten is, vooral op latere leeftijd, erg belangrijk. Het is niet voor iedereen mogelijk om elke dag een frisse, heerlijke en gezonde maaltijd klaar te maken. Hiervoor biedt Hofmans Catering een oplossing: onze maaltijdservice, Tafeltje Dekje.

Met de maaltijden van Hofmans Catering kunt u direct aan tafel en heeft u dagelijks een voedingsrijke en smakelijke maaltijd.

Onze koks maken al onze maaltijden dagelijks vers klaar in onze professionele keuken. Het menu is gebaseerd op diverse keukens. Op die manier zorgen wij voor voldoende variatie, waardoor u dagelijks een ruime keuze heeft en zelf uw maaltijd samen kan stellen.

In Grave hebben wij alleen een middagroute en bezorgen wij de maaltijden alleen doordeweeks. De bezorgtijden in gemeente Grave zijn tussen 11.00 en 13.00 uur. Liever ’s avonds warm eten of voor het weekend ook bestellen? Kies dan voor een koelverse maaltijd en warm deze op ieder gewenst tijdstip op. De maaltijden van het weekend worden dan op vrijdag bezorgd.

De voordelen van onze maaltijdservice in Grave

– Dagelijks vers gekookt;
– Dagelijks keuze uit wisselende menu’s;
– Iedere doordeweekse dag bezorging;
– Geen afname verplichting;
– Gespecialiseerd in diëten;

Prijzen maaltijdservice Grave

Hoofdmaaltijd: €8,15 per maaltijd, bestaat uit aardappels, groenten, vlees en jus (eenpansgerechten)
2 gangen maaltijd: €9,15 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht of dessert
3 gangen maaltijd €9,80 per maaltijd, bestaat uit een hoofdmaaltijd met voorgerecht en dessert

Inschrijven

U kunt zich direct online inschrijven. We nemen altijd contact met u op om de aanvraag te bevestigen. Ontvangt u liever een brochure zodat u alles thuis nog even rustig kunt nalezen, of heeft u nog vragen? U kunt ons tijdens kantoortijden bereiken op 024-358 60

Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons maaltijden@hofmanscatering.nl

naar contact