Warme maaltijden aan huis voor ouderen

Warme maaltijden aan huis voor ouderen: Hofmans Catering kan dit als specialist in de regio Nijmegen en Land van Cuijk. Naast warme maaltijden kunnen we uiteraard ook koelverse of koude maaltijden leveren als complete maaltijdservice leverancier. Onze klanten zijn o.a. te vinden in Nijmegen, Boxmeer, Venray, Gennep, Cuijk en Wijchen. Ons primaire verzorgingsgebied is kortom vooral Zuid-Gelderland, Oost-Brabant en Noord-Limburg.
 

Direct aan tafel, volledig ‘ontzorgt’ 

We houden uiteraard rekening met specifieke dieetwensen van onze klanten. Ook kennen we een grote keuze: van Hollandse pot tot Chinees. Het grote verschil met veel andere aanbieders is, dat wij het eten direct gereed voor consumptie kunnen leveren. Uw cliënten kunnen dus direct aan tafel.

Voor diverse thuiszorg organisaties in de regio verzorgen we maaltijdvoorzieningen voor ouderen. Referenties We zorgen ervoor dat u als thuiszorg organisatie v.w.b. maaltijden volledig ontzorgt wordt.  Wij nemen dit facilitaire deel voor rekening, zodat u zich kunt concentreren op de kerntaken.
 

Maaltijd bezorgen voor ouderen

Het eten aan huis voor ouderen wordt door onze eigen chauffeurs of vrijwilligers bezorgd. Dit is uiteraard af te stemmen met de wensen die u heeft als thuiszorginstelling.
 

Ook maaltijdservice voor andere zorginstellingen

Naast maaltijden voor extramurale zorg leveren we ook aan instellingen in de intramurale zorg in de regio Nijmegen en Land van Cuijk. Zie onze aparte pagina maaltijdservice intramurale zorg.
 

Contact

Het hele idee is dat we uw zorginstelling v.w.b. dit facilitaire deel ontzorgen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. We zijn telefonisch te bereiken op 024-358 60 76. Of mail naar info@hofmanscatering.nl

 

Ga terug omhoog