hofmans > Warme maaltijden aan huis voor ouderen

Extramurale zorg

Biedt u iemand extramurale zorg aan en is er behoefte aan een maaltijdservice omdat koken te lastig wordt? Bij Hofmans Catering kunt u terecht als iemand niet meer in staat is zelf te koken. In diverse gemeenten bieden wij warme en koelverse maaltijden aan. 

Warme maaltijden aan huis

Bij Hofmans Catering kunt u terecht als u op zoek bent naar warme maaltijden voor mensen met extramurale zorg. Naast warme maaltijden bieden wij ook koelverse maaltijden aan, welke op ieder gewenst tijdstip opgewarmd kunnen worden. Onze maaltijden zijn smakelijk en gezond en met onze ruime keuze zit er voor iedereen wat lekkers bij!

Direct aan tafel

Met de maaltijden van Hofmans Catering kunt u direct aan tafel. Daarnaast kunnen wij rekening houden met diverse dieetwensen. Met een ruime menukeuze hoeft u ook niet hetzelfde te eten. Van Hollandse pot tot pasta of Aziatische schotels, het staat regelmatig op het menu.

Maaltijden bezorgen

Wij werken met vaste bezorgers, waardoor er bekende gezichten aan de deur staan. Wij kunnen samen met u als hulpverlener afspraken maken wat betreft de bezorging.

Intramurale zorg

Wij bieden ook intramurale zorg bij zorginstellingen, ziekenhuizen of verpleeghuizen. Voor meer informatie, zie onze pagina over intramurale zorg.

Ga terug omhoog