Frisse tonijnsalade
met roze garnalen en een mosterd-dilledressing
Plateau met
Coppa di Parma, Spinata romana en Coburgerham met daarbij balsamicostroop, olijven en noten
Zacht gegaarde runderlende
met pesto, Parmezaanse kaas, rucola en pijnboompitten
Salade van gemarineerde Pomodori tomaten
met zachte buffelmozzarella, rucola en geroosterde noten
Verse salade
met zongedroogde tomaat, walnoten en zwarte olijven
Pastasalade
met pesto en verse basilicum
Witvis uit de oven
met groene kruiden, venkel en witte wijn
Malse kippendij omwikkelt met Italiaanse ham en saliejus
Pasta bolognaise
met gekruid gehakt in tomatensaus en gegrilde groente
Aardappel gebakken
met knoflook en rozemarijn
Aardappelgratin
met spekjes, rode ui en paprika
Geroosterde seizoensgroenten
Het Italiaans buffet wordt aangevuld met diverse broden, tapenade, kruidenboter en aioli. Het buffet wordt standaard geleverd met alleen opscheplepels, schalen, chafing dishes en brandpasta. Te weinig borden/bestek en geen zin in de afwas? Bestel er dan borden en bestek in porchette (met servetten) bij. Dan kan voor €0,95 per persoon. Wij doen dan ook de afwas.
*Denkt u aan eventuele dieetwensen?
Italiaans buffet aanvullen?
Gewokte gamba’s in knoflook-pepermarinade |
€ |
3,85 |
Pittige gehaktballetjes in zoetzure saus (2 stuks) |
€ |
2,85 |
Varkenssaté in pindasaus met gedroogde uitjes (2 stuks) |
€ |
3,85 |
Beenhamrolletje met honingtijmsaus |
€ |
3,85 |
Knoflookchampignons uit de oven |
€ |
2,85 |
Falafel met knoflookkruidendip |
€ |
2,85 |
Vanaf 10 personen en uitsluitend in combinatie met een buffet
Ik heb interesse in dit buffet
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.