[vc_row el_class=”maxWidth headerOval” css=”.vc_custom_1593098201369{background-image: url(https://hofmanscatering.nl/wp-content/uploads/2020/06/IMG_0695-1-scaled.jpg?id=13743) !important;}”][vc_column][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”overlapHeader”][vc_column][vc_column_text el_class=”mainBox” css=”.vc_custom_1593164626491{padding-top: 35px !important;padding-right: 50px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 50px !important;}”][breadcrumbs]

Grab & go buffet!

Op 1,5 meter toch genieten van heerlijke gerechten!

Wij mogen weer verjaardagen, borrels en barbecue’s organiseren! Wilt u iets organiseren, maar wel met voldoende afstand? Wij bieden grab & go buffetten aan, waardoor wij corona proof werken! Zo kunt u toch de barbecue, borrel of verjaardag met uw vrienden, collega’s en familie op een veilige manier vieren!

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_images_carousel images=”13727,13766,13726,13725,13765,13768″ img_size=”large” slides_per_view=”2″ autoplay=”yes” wrap=”yes” title=”Grab & go buffet”][/vc_column][/vc_row][vc_row el_class=”contentStyle”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text el_class=”hofmansLabel”]Corona proof genieten![/vc_column_text][vc_column_text el_class=”hofmansLabel”]Naar eigen wens in te vullen[/vc_column_text][vc_column_text]

Coronaproof catering, hoe werkt dat?

In de huidige samenleving kunnen we helaas niet meer te dicht bij elkaar staan. Maar dat betekent niet dat we niet met z’n alle kunnen genieten van lekker eten! Daarom hebben wij onze grab & go buffetten ontwikkeld. Daarmee werken wij coronaproof. Maar wat houdt dit eigenlijk in?

Om uw gezondheid en die van ons personeel te waarborgen, nemen wij de nodige maatregelen om uw catering coronaproof te maken. Deze maatregelen passen wij toe in de vorm van het grab & go buffet waarin contactmomenten en aanrakingen geminimaliseerd worden.

Medewerkers


Onze medewerkers werken op locatie met handschoenen en desinfecteren regelmatig het gereedschap en de handen. Daarnaast vragen wij uw gasten ook om om de handen te desinfecteren voordat zij van onze voorzieningen gebruik maken.

Speciale manier van presenteren!


Onze gerechten staan verpakt voor de gasten klaar. Wij verpakken de gerechten in mooie disposables, want het oog wilt ook wat! Daarnaast werken wij met zogenaamde foodpunten, waar de gasten de gerechten op kunnen halen. Onze foodpunten worden zo ingericht dat ons personeel minimaal 1,5 meter vanaf staat.

Met of zonder chef


Uiteraard is het grab & go buffet ook te gebruiken zonder medewerkers van Hofmans Catering. Vooraf zullen wij de wensen voor de gerechten bespreken. Wij zullen alle gerechten dan verpakken in disposables, zodat de gerechten kant-en-klaar bij u op het buffet komen te staan.

Mogelijkheden


Onze grab & go buffetten zijn naar uw wensen aan te passen. Dit kan van BBQ tot hapje, van lunch tot diner en nog veel meer! Neem gerust contact op om alle mogelijkheden door te spreken.[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_row_inner][vc_column_inner el_class=”infobox-o buffetDetailMenu” css=”.vc_custom_1593160351111{padding-top: 35px !important;padding-right: 40px !important;padding-bottom: 35px !important;padding-left: 40px !important;}”][vc_column_text]

Bekijk ook

[/vc_column_text][vc_wp_custommenu nav_menu=”6″][/vc_column_inner][/vc_row_inner][vc_raw_html]JTNDYSUyMCUyMGhyZWYlM0QlMjIlMjMlMjIlMjAlMjBjbGFzcyUzRCUyMmJ0dG4lMjIlMjBvbmNsaWNrJTNEJTIyd2luZG93LnByaW50JTI4JTI5JTNCcmV0dXJuJTIwZmFsc2UlM0IlMjIlMjAlM0VQcmludCUyMGRlemUlMjBwYWdpbmElM0MlMkZhJTNF[/vc_raw_html][vc_empty_space][vc_column_text el_class=”infoCircle”]Nog vragen?

(024) 358 60 76

of mail ons

naar contact[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]

Grab & Go!

Nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Vul onderstaand formulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op![/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column]

Fout: Contact formulier niet gevonden.

[/vc_column][/vc_row]