Gemarineerde graved laks
met dille en zalmsalade
Flinterdun gesneden kalsflende
met gemarineerde seizoengroenten, basilicum, noten en gepofte kerstomaatjes
Huisgemaakte vleessalade
met diverse vleeswaren en garneringen
Klassieke Caesar salade
met gerookte kip, sla, oude kaas, gekookt ei en een heerlijke Caesar dressing
Frisse koolsalade
met mandarijntjes en kruidenyoghurt
Verse groene salade uit het seizoen
met een heerlijke vinaigrette dressing
Stoofpotje van diverse soorten vis
met zalm, kabeljauw en tilapia, opgemaakt met gestoofde prei, tomaat en choronsaus
Zacht gegaarde runderrollade
De rollade is overnacht gebraden om het extra mals te maken. Begeleid met een heerlijke sjalotten rode wijnsaus
Gegrilde kippendij
met champignons, courgette en een heerlijke paddenstoelen-truffelsaus
Rozeval aardappels
met knoflook en rozemarijn
Gratin van zoete aardappels
Geroosterde groenten uit het seizoen
Het buffet de 4 seizoenen wordt aangevuld met kruidenboter, aioli en stokbrood. Het buffet wordt standaard geleverd met alleen opscheplepels, schalen, chafing dishes en brandpasta. Te weinig borden/bestek en geen zin in de afwas? Bestel er dan borden en bestek in porchette (met servetten) bij. Dan kan voor €0,95 per persoon. Wij doen dan ook de afwas.
*Denkt u aan eventuele dieetwensen?
Buffet de 4 seizoenen aanvullen?
Gewokte gamba’s in knoflook-pepermarinade |
€ |
3,85 |
Pittige gehaktballetjes in zoetzure saus (2 stuks) |
€ |
2,85 |
Varkenssaté in pindasaus met gedroogde uitjes (2 stuks) |
€ |
3,85 |
Beenhamrolletje met honingtijmsaus |
€ |
3,85 |
Knoflookchampignons uit de oven |
€ |
2,85 |
Falafel met knoflookkruidendip |
€ |
2,85 |
Vanaf 10 personen en uitsluitend in combinatie met een buffet
Ik heb interesse in dit buffet
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.