Wij rekenen 4 stukken vlees/vis per persoon. Keuze uit onderstaande stukken vlees/vis:
Vis
– Pangasiusfilet;
– Kabeljauw in papilotte;
– Garnalenspies.
Vlees
– Hawaïspies;
– Shaslick;
– Black Angus burger;
– BBQ ribs;
– Varkensoester;
– Kiphaasje.
Salades
Twee soorten rauwkostsalades
Vleessalade luxe gegarneerd met diverse vleeswaren
Aardappelsalade gegarneerd met vers fruit
Vers fruit salade met fruit uit het seizoen
Sauzen
Koude sauzen met whiskysaus, knoflooksaus en kerriesaus
Warme sauzen met satésaus en zoetzure tomatensaus
Brood
Diverse soorten stokbrood (bruin/wit) met kruidenboter
* Heeft u een dieet? Meld het ons!
Ik heb interesse in deze barbecue
Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.