hofmans > catering > koude hapjes > Hapjes luxe

Hapjes luxe

Altijd een geslaagd evenement met ons ruime aanbod hapjes.

U stelt zelf een gewenst assortiment samen. Met een maximaal variatie keuze zoals hieronder vermeld. Hapjes verzorgen wij vanaf 100 stuks.
Tot 300 Hapjes > keuze uit totaal 7 variaties
Tot 300 tot 500 Hapjes > keuze uit totaal 9 variaties
500+ > keuze uit totaal 15 variaties

Hapjes luxe

€1,35 per stuk

Vegetarisch

– Glaasje gazpacho met komkommer en bleekselderij
– Caprese spiesje met aceto balsamico
– Hoorntje gevuld met vijgen en roomkaas
– Bruchetta met gepofte tomaatjes en Parmezaan
– Canape met waldorfsalade,  selderij en walnoten
– Wrap met Old Amsterdam, rucola en pesto met pijnboompitjes
– Wrap met hummus en gerilde groente
– Foccacia broodje met pesto van basilicum, mozzarella en tomaat

Vlees

– Canape rundercarpaccio met pesto en oude kaas
– Kaascrostini met Italiaanse ham
– Toastje beenham met asperge, mosterd en crème fraiche
– Rosbiefrolletje met notentapenade en rucola
– Gevulde dadel met spek
– Canapé met gekruide kip en knoflookmayonaise
– Spiesje met ham, meloen en mozzarella
– Canapé met kipsalade, augurk en kerrie
– Canapé met carpaccio en truffelcrème
– Canapé vitello tonato met tonijnmayonaise
– Spiesje van gerookte eendenborst met sinaasappel
– Spiesje van gemarineerde kip met sojasaus
– Rosbiefrolletjes met geitenkaas en nootjes
– Gemarineerde rosbief rolletjes met vulling van rucola, Reypenaerkaas en zoete zontomaatjes
– Dun gesneden Serranoham met pareltjes van Cantaloupe meloen

Vis

– Crostini met gerookte forel, dille en tomaat
– Spiesje van gemarineerde gamba’s
– Canapé met gerookte paling en kappertjes
– Toastje gerookte markeel met forelmousse
– Cocktailtje Noorse garnalen
– Spiesje van gerookte paling met komkommer
– Tonijntartaar op een toastje
– Tartaar van gerookte zalm met garnaaltjes en rode ui met cocktailsaus
– Gerookte markeel met anitboisdressing op toast

Ik heb interesse in deze koude hapjes

Vul onderstaand contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.


Ga terug omhoog