MVO

Bij Hofmans Catering staat MVO, maatschappelijk verantwoord ondernemen, hoog in het vaandel. Dit is dan ook een belangrijk onderdeel van onze bedrijfsvoering.

Of om preciezer te zijn sociaal ondernemen. We helpen namelijk mensen die willen werken met een achterstand op de arbeidsmarkt. Denk bijvoorbeeld aan jongeren, langdurig werklozen, of mensen met een lichamelijke of geestelijke beperking. Dat kan op verschillende manieren, namelijk via:

Arbeidsmatige Dagbesteding

Ontwikkeltrajecten

Re-integratietrajecten

Oriëntatie trajecten

Werkervaringsplek

Leerwerktraject

Dergelijke trajecten kunnen ingezet worden vanuit de WLZ, de WMO of de Participatiewet. We werken daartoe samen met o.a. WSP Nijmegen.

Functies

Als een van de grotere cateringbedrijven in de regio Nijmegen  hebben we diverse functies. Denk aan:

Medewerker keuken: je helpt mee met het bereiden van de maaltijden en andere bestellingen zoals koude en warme buffetten.

Bezorging

Schoonmaak: reinigen van de keuken, kantoor en machines.
Je krijgt van ons een goede begeleiding, zodat je snel je draai zult vinden en verder kunt groeien binnen ons bedrijf.  Je krijgt intensieve ondersteuning van onze werkbegeleiders en de arbeidscoach. Samen met hen werk je aan je persoonlijke leerdoelen. Die kunnen liggen op het gebied van vakvaardigheden,  werknemersvaardigheden en/of empowerment. Samen kijken we naar de wenselijke en passende vervolgstap binnen ons bedrijf voor jou en ons.

Interesse in samen werken bij Hofmans Catering?

Wij geloven sterk in sociaal ondernemen: samen werken!  Zoek je werk bij een leuk bedrijf, houd je van aanpakken en woon je in de regio Nijmegen? Dus bijvoorbeeld in Wijchen, Cuijk of Groesbeek?  Als de motivatie en wil er is ben je bij ons aan het juiste adres. Kijk op vacatures voor het actuele aanbod. En neem gerust contact op met ons als je een open sollicitatie wilt doen. We kunnen je vertellen wat de mogelijkheden zijn.  We zijn telefonisch te bereiken op 024-358 60 76. Of mail naar info@hofmanscatering.nl

Nog vragen?

(024) 358 60 76 of mail ons

naar contact

Ga terug omhoog