Maaltijdservice intramurale zorg

Maaltijdservice voor de intramurale zorg: Hofmans Catering kan dit als warme maaltijden specialist in de regio Nijmegen en Land van Cuijk. We leveren aan:

Instellingen voor gehandicapten en senioren
Psychiatrische inrichtingen
Residentiële jeugdhulpverlening
Verpleeghuizen
Verzorgingstehuizen
Ziekenhuizen

Hierin onderscheiden wij van veel andere aanbieders, die alleen koude of diepvriesmaaltijden kunnen leveren:  uw cliënten kunnen direct aan tafel en genieten van een heerlijke en gezonde maaltijd.

Klant staat centraal en ontzorgingsconcept

Naast warme maaltijden kunnen we uiteraard ook koelverse of koude maaltijden leveren en bezorgen. We zijn immers een complete maaltijdservice leverancier, waarbij de wensen van de klant centraal staan. Met dieetwensen van onze klanten houden we dan ook ook uiteraard rekening. Ook kennen we een grote keuze: van Italiaans, Chinees tot Hollandse kost zoals stamppotten.

We zorgen ervoor dat u als intramurale instelling ontzorgt wordt als het gaat om maaltijden.  Wij nemen dit facilitaire deel compleet uit handen voor u.

Onze klanten zijn o.a. te vinden in Nijmegen, Boxmeer, Venray, Gennep, Cuijk en Wijchen.

Ook maaltijdservice voor extramurale zorg

Naast maaltijden voor intramurale zorg leveren we ook aan de extramurale zorg, vooral de thuiszorg in de regio Nijmegen en Land van Cuijk. Zie onze maaltijdservice extramurale zorg voor meer info daarover.

Contact

Het hele idee is dat we uw zorginstelling v.w.b. dit facilitaire deel ontzorgen. Wilt u meer weten? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. Heeft u interesse? Neem dan vrijblijvend contact op met ons. We zijn telefonisch te bereiken op 024-358 60 76. Of mail naar info@hofmanscatering.nl

Ga terug omhoog