Een warme maaltijd en een oogje in het zeil.

vandaag in de Gelderlander een mooi stuk over stichting maaltijd service St. Anthonis. Met gepaste maatregelen zorgen deze vrijwilligers er voor dat +- 100 senioren een warme maaltijd ontvangen. Trots op onze vrijwilligers!

Lees verder

Corona! Hulp nodig met uw maaltijd voorziening?

Door corona extra hulp nodig bij uw maaltijdvoorziening? Werkt u in de zorg en ondervindt u nu problemen met het serveren/verkrijgen van maaltijden voor uw pati├źnten? Wellicht kunnen wij u helpen! Wij zijn gespecialiseerd in een maaltijdservice met warme en koelverse maaltijden. Hierdoor kunt u uw pati├źnten voorzien van een goede, gezonde maaltijd zonder zelf […]

Lees verder

Wij hebben vacatures openstaan!

Wij hebben openstaande vacatures! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de horeca? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben diverse vacatures openstaan. Al enige ervaring als kok in de keuken? Ben jij dan de zelfstandig werkende kok die wij nog zoeken? Of wat geld bijverdienen als bijbaantje [...]
Lees verder

XXL Smoker op locatie 12-7

Weer een leuke opdracht mogen verzorgen dit keer op onze xxl smoker en OFYR. Hier kunnen heel wat ribbetjes op gegaard worden!

Lees verder

Op zoek naar een Amerikaanse twist voor uw barbecue?

Wilt u uw feest of partij een Amerikaanse twist geven? Dat kan met onze smoker! Serveer uw gasten de lekkerste spareribs of pulled pork, samen met aardappelsalade en geroosterde maiskolven! Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Lees verder

Ga terug omhoog