Wij hebben vacatures openstaan!

Wij hebben openstaande vacatures! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende baan in de horeca? Dan ben je bij ons aan het goede adres! Wij hebben diverse vacatures openstaan. Al enige ervaring als kok in de keuken? Ben jij dan de zelfstandig werkende kok die wij nog zoeken? Of wat geld bijverdienen als bijbaantje [...]
Lees verder

XXL Smoker op locatie 12-7

Weer een leuke opdracht mogen verzorgen dit keer op onze xxl smoker en OFYR. Hier kunnen heel wat ribbetjes op gegaard worden!

Lees verder

Op zoek naar een Amerikaanse twist voor uw barbecue?

Wilt u uw feest of partij een Amerikaanse twist geven? Dat kan met onze smoker! Serveer uw gasten de lekkerste spareribs of pulled pork, samen met aardappelsalade en geroosterde maiskolven! Nieuwsgierig? Neem contact met ons op!

Lees verder

Kerst buffetten

Zie ginds komt de stoomboot uit Spanje weer aan … Druk bezig met Sinterklaas? Denk ook vast aan Rudolf en de Kerstman en geniet van de feestdagen met één van onze kerstbuffetten! Zie voor meer informatie het kopje ‘Kerst 2018’!

Lees verder

Vernieuwd herfstbuffet!

Geniet u ook al van de vallende bladeren, chocomel en het veranderde weer? Wij van Hofmans in ieder geval wel! Daarom hebben onze koks het herfstbuffet vernieuwd met onder andere gestoofd vlees, heerlijke ovenschotels en verschillende seizoensgroenten. Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje onder het kopje catering!

Lees verder

Ga terug omhoog