hofmans > Food market winter edition

Food market festival

The winter edition

Op onze food market kunt u kiezen uit diverse opties en concepten die uw event compleet maken. Zo spelen wij in op de totale behoefte van uw gezelschap, waarbij uw gasten niets te kort komen op het gebied van food en drinks. U waant zich op een heuse “winterfair”. De food market is voorzien van verschillende uitgifte punten zoals stands, hotspots of zelfs foodtrucks waarbij uw gasten langs kunnen lopen. Zo komt iedereen in winterse sferen! Om onze diversiteit te tonen, geven wij u enkele voorbeelden uit ons assortiment. Neem gerust contact met ons op voor een afspraak!

Glühwein

Om het winterse feest te beginnen, verzorgen wij graag een overheerlijke drank tegen de “kou”, namelijk: de warme glühwein. Gemaakt door onze koks met steranijs en kaneel. Heerlijk warm gepresenteerd vanaf de drankenstand of OFYR.

De curryworst

De beroemde Duitse curryworst is niet weg te denken op veel drukke plekken als bijvoorbeeld de Weihnachtsmarkten en past dus ook helemaal bij het winter food market festival. Vers gebakken in onze grote braadpan met verse uienringen met de daar bijbehorende sauzen.

Stampotten buffet

Passend bij de winterse sferen bieden wij ook graag ons stamppotten buffet aan. Hierbij is een ruime keus aan verschillende soorten stamppotten. Overleg met onze chef naar alle mogelijkheden!

Oliebollen en wafelkraam

De oliebollen en wafelkraam zal het winter food market festival helemaal compleet maken. Er zijn hierbij veel mogelijkheden zoals de oliebollen met krenten, rozijnen, room en verschillende toppings. Ook de appelbollen mogen hierbij niet ontbreken.

Apfelstrudel

Onze huisgemaakte apfelstrudel mag zeker niet ontbreken op het winter food market festival. De apfelstrudel kan worden aangevuld met warme chocolademelk en slagroom.

Wildpastei van de partij

Voor de wild liefhebbers heeft onze chef een aantal wildpasteien gemaakt, deze zullen door onze koks gepresenteerd worden in traditionele grote pastei pannen aan uw gasten.

Burgers & More

Ook de traditionele burger mag bij dit concept niet ontbreken. Vanaf onze stand worden vers van onze slager de Black Angus burgers gebakken op een heerlijk rustieke bonck met gebakken bacon en saus.

Grill & Zo

Ook de vleesliefhebbers hoeven niks te kort te komen op deze winter food market. Onze grillchefs zullen op de OFYR of op de Smoker alles vers op de grill bakken, hierbij is alles mogelijk!

Pommes Frites

Onze frituur afdeling kan ook acte de précense geven op uw event. Wij presenteren frites “speciaal”, een friet met schil in een nieuw jasje met onder andere filet americain met piccalily, boeuf bourguignon of foe yong hai. Natuurlijk is ook hierbij het assortiment bespreekbaar met onze chef. Onze pommes frites zullen wij presenteren in een traditionele puntzak.

Walking Ice Cream

Vanaf flight trolley’s die zich tussen de gasten door zullen bewegen met een van onze gastdames of heren, zullen ijsjes uitgedeeld worden in diverse smaken met verschillende toppings.

Beer, wine & more

Om nog meer uit onze gerechten te halen combineren wij graag onze drank-spijs combinatie. Wanneer het over de bier-spijscombinatie gaat, zorgen wij er samen met ’t Biermenneke voor dat het u en uw gasten deze avond aan niks ontbreekt. Wanneer u interesse heeft in andere combinaties met betrekking tot drank-spijs kan dit zeker besproken worden!

Kijk voor meer informatie bij ons andere concept ‘Cozy beer nights’.

Impressie winter food market

Kennis maken?

    Heeft u interesse of wenst u meer informatie over onze food market? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Ga terug omhoog