hofmans > Cozy beer nights

Cozy beer nights

Samenwerking met ’t Biermenneke

Wat is er nou leuker om in de winter te genieten van lekker eten in combinatie met goede bieren die hierop aansluiten? In samenwerking met ’t Biermenneke stellen wij graag helemaal naar uw wens een assortiment van food en bieren samen. Dit kan bestaan uit een bierproeverij met fingerfood, maar ook een compleet verzorgd diner wat gebaseerd is op de combinatie van bier en spijs. Zelfs een bierstand op uw food market is een optie die zeker mogelijk is. 

Bijzondere bieren

Bijzondere bieren zijn in opkomst en dan vooral de bier-spijscombinatie. Hier spelen wij als Hofmans Catering natuurlijk graag op in! Door onze samenwerking met ’t Biermenneke in Nijmegen breiden wij onze kennis met betrekking tot bieren steeds verder uit.

Hans en Maurice stonden beiden als van jongs af aan in de kroeg van de familie Huisman, waarbij de liefde voor bier immers ook is ontstaan. Dit was in het begin voornamelijk pils omdat er toendertijd niet veel andere keus was. De passie voor écht speciaal bier ontwikkelde zich later pas. De laatste jaren heeft Café Piet Huisman zich dus ook ontwikkeld tot hét speciaalbiercafe van Nijmegen. Steeds vaker kregen ze te horen dat bezoekers van het café de verschillende speciaalbieren ook wel eens thuis wilden drinken. Aan deze behoefte hebben zij voldaan en zo ontstond ’t Biermenneke.

 

 

Onze ideeën hierbij

Samen met ’t Biermenneke willen wij graag aan u laten zien hoe onze gerechten invloed hebben op de verschillende biersoorten en andersom, vandaar ons concept ‘Cozy beer nights’. Samen met u bespreken wij graag uw wensen van dit event. Hierbij is ook weer alles mogelijk denk hierbij aan verschillende kleine food items in combinatie met verschillende begeleidende bieren als een soort proeverij. Het is ook mogelijk om een diner samen te stellen met onze chefs, hierbij zullen de specialisten van ’t Biermenneke de passende bieren koppelen. Daarnaast is het koppelen van de verschillende concepten ook mogelijk, denk hierbij aan een bierstand op uw foodmarket. Neem voor alle mogelijkheden contact met ons op.

Impressie Cozy beer nights

Kennis maken?

    Heeft u interesse of wenst u meer informatie over onze bier concepten? Laat uw gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact met u op!
    Ga terug omhoog